Stiinta & Tehnologie

Nokia 5800 Tube apare in filmul The Dark Knight

Nokia Tube a fost unul dintre cele mai zvonite terminale de la inceputul acestui an, mai ales pentru ca telefonul promitea sa fie adevaratul iPhone killer.

Din pacate de atunci piata a fost invadata de alte terminale care sunt fara doar si poate concurenti acerbi ai dispozitivului Apple.

Star de film

Dupa LG si Samsung , iata ca s-a trezit si Nokia sa vina cu propriul model de telefon care sa rivalizeze cu iPhone-ul. Numele complet al telefonului este Nokia 5800 Tube, singura problema este ca terminalul nu a fost inca anuntat de compania finlandeza .

Partea cea mai ciudata vine acum. Se pare ca Nokia 5800 Tube a aparut in pelicula hollywoodiana The Dark Knight, adica noul film cu super-eroul Batman ce il are in distributie pe Christian Bale.

Din descriere

Daca ne luam dupa spusele presei IT de peste hotare, modelul Nokia 5800 Tube a fost descris destul de simplu, dar pentru noi intr-un mod foarte util. Se pare ca butoanele care se afla in partea de jos, sub ecran ar fi sensibile la atingere si nu sunt butoane fizice si se aprind la atingere. Totusi aici ar mai fi si varianta butoanelor asemanatoare cu cele din modelul N81.

Carcasa lui Nokia 5800 Tube este neagra si lucioasa, asemenea iPhone-ului, dar este inramat de o dunga portocalie , asemnea altor modele Nokia, N78, N81 sau N96. Bineinteles ecranul terminalului este tactil.

Dupa cum am spus si mai devreme, acest terminal nu a fost inca anuntat de Nokia, Tube fiind inca la stadiul de zvon, dar se pare ca unii au stiut unde sa caute. Ramane de vazut daca este asa sau nu, fanii inca asteptand anuntul oficial al finlandezilor.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea