Stiinta & Tehnologie

#firmware #update #nokia 5530 xpressmusic

Nokia 5530 XpressMusic, update al sistemului de operare

Unul dintre cele mai de succes telefoane mobile ale producatorului finlandez de terminale, Nokia 5530 XpressMusic a primit un uptate al sistemului de operare.

Odata cu actualizarea software-ului, Nokia 5530 XpressMusic va fi capabil de mult mai multe lucruri care vor face folosirea telefonului mult mai usoara.

Imbunatatiri si noutati

Una dintre trasaturile subliniate de producator care vine cu noul update este "scroll-ul kinetic". Totusi, aceasta trasatura a fost implementanta de la bun inceput in interfata terminalului, dar a putut fi folosita numai intr-o  anumita masura prin meniul modelului. Browser-ul web a lui Nokia 5530 XpressMusic a fost si el updatat la versiunea 7.2.3., acum fiind capabil de mod de vizualizare a textului pe tot ecranul. Detinatorii terminalului vor avea parte si de noi aplicatii, Ovi Sync si Shazam, optimizare a memoriei RAM, adica inca 2 MB de spatiu, iar icoanele player-ului muzical au fost si ele restilizate. Firmware-ul 30.0.009 pentru Nokia 5530 XpressMusic se gaseste pe site-ul oficial al producatorului.

Specificatii tehnice 5530 XpressMusic

Nokia 5530 XpressMusic masoara in jur de 111 x 51,7 x 15,5 mm si cantareste 109 grame. Terminalul ruleaza sistemul de operare Symbian S60 si dispune de senzor de proximitate pentru inchidere automata si accelerometru pentru auto-rotatie.

La capitolul conectivitate terminalul dispune de GPRS clasa 32, EDGE clasa 32, HSCSC, 3G cu HSDPA, Wi-Fi cu tehnologie UPnP, Bluetooth versiunea 2.0 si cu A2DP si USB versiunea 2.0 ( microUSB ). Camera foto a acestui model Nokia, este de 3,2 MP, are lentile Carl Zeiss, dispune de autofocus, flash si are capabilitati video. Player-ul muzical suporta formate MP3, WMA, WAV si eAAC+. Modelul poate fi achizitionat si in Romania la pretul de aproximativ 800 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea