Stiinta & Tehnologie

Nokia 5070

Creat pentru a răspunde nevoilor de comunicare ale tinerilor, noul Nokia 5070 dispune de un set atrăgător de funcţii, atat "practice", cat şi pentru divertisment . Dotat cu funcţii solide pentru mesaje , divertisment şi personalizare , Nokia 5070 dispune de toate elementele necesare "vieţii sociale mobile" a utilizatorului contemporan . Nokia 5070 urmează să fie disponibil în trimestrul al doilea din 2007.

Setul complet de funcţii pentru mesaje permite atat comunicarea prin text, cat şi comunicarea prin voce şi imagini. Informaţiile legate de persoanele din agendă pot fi accesate prin doar cateva apăsări de taste - iar scrierea şi expedierea mesajelor se face la fel de uşor. Pentru utilizatorii care preferă comunicarea prin mesaje audio, Nokia 5070 oferă funcţii pentru trimiterea rapidă de secvenţe de voce, prin Nokia Xpress Audio Messaging. Iar pentru că imaginile valorează cat o mie de cuvinte, Nokia 5070 încorporează şi o cameră digitală - pentru surprinderea portretelor prietenilor sau a tuturor momentelor plăcute ale vieţii. Imaginile captate pot fi împărtăşite ulterior prin MMS.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea