Stiinta & Tehnologie

Nokia 3109 classic si avantajos

Nokia a anunţat astăzi lansarea dispozitivului Nokia 3109 , un euro , fără a lua în calcul taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.

Nokia 3109 classic oferă un set echilibrat de funcţii pentru utilizatorii şi companiile care apreciează simplitatea şi raportul bun calitate-preţ. Util pentru munca de birou, Nokia 3109 classic include funcţii pentru email cu fişiere ataşate şi permite sincronizarea calendarului şi a listei de sarcini cu PC-ul, prin intermediul unei conexiuni USB. De asemenea, memoria dispozitivului Nokia 3109 classic poate fi extinsă cu până la 2GB, prin intermediul unei cartele de memorie microSD.

„Suntem conştienţi de faptul că un număr considerabil de persoane îşi doresc un telefon mobil care să le ofere numai acele funcţii de care au nevoie,” a declarat John Barry, Director, Mobile Phones, Nokia. „Pentru aceste persoane şi pentru companiile care îşi doresc să ofere angajaţilor un telefon mobil, Nokia 3109 classic pune la dispoziţie un set de funcţii solide, permiţând, totodată, alinierea cu anumite politici de securitate şi confidenţialitate ale companiilor.”

Nokia 3109 dispune de o agendă care permite stocarea a 2.000 de contacte, precum şi de o tastatură de dimensiuni mari şi un afişaj color cu 256.000 de culori – atribute care sporesc eficienţa utilizării dispozitivului. Design-ul şi structura clasică de meniu Nokia, contribuie la uşurinţa de utilizare a telefonului. Nokia 3109 classic este rezistent şi fiabil datorită materialelor solide şi autonomiei crescute de până la 4 ore durată de convorbire şi de până la 16 zile durată în regim de aşteptare.

Caracteristicile telefonului Nokia 3109 classic includ:

* Difuzor integrat pentru operare fără comenzi manuale
* Organizator cu calendar, listă de sarcini şi aplicaţie pentru scrierea de note
* PC Suite cu conectivitate USB şi Bluetooth
* Music player
* Client email cu fişiere ataşate

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea