Stiinta & Tehnologie

#entry-level #telefon mobil #t-mobile usa #nokia 1661

Nokia 1661 se lanseaza in reteaua T-Mobile USA

Compania Nokia a gasit piata perfecta de livrare pentru unul din cele mai simple terminale de la ora actuala.

Specificatii tehnice modeste

Nokia 1661 este un candybar care va functiona in retelele GSM si va avea un ecran modest de 1,8 inch cu rezolutie de 128 x 160 px si suport pentru 65.000 de culori .

Modelul mai are radio FM incorporat si vine cu jocuri ca sudoku si Soccer preinstalate. Acumulatorul din dotare rezista pana la 650 de ore in modul stand-by si pana la 8 ore de convorbiri.

Terminalul Nokia nu suporta nici un fel de conectivitate, efectueaza doar apeluri si trimitere de SMS-uri si este disponibil in doua culori, negru si gri.

T-Mobile pentru americani

Noul model numit Nokia 1661 se va lansa in reteaua operatorului T-Mobile. Totusi, acest telefon a fost prezentat pentru prima data publicului in luna noiembrie a anului 2008.

Alaturi de modelul 1661 se va lansa si terminal Nokia, E71x, (versiunea pentru America a lui E71) care va fi disponibil in reteaua operatorului de telefonie mobila local, AT&T.

Nokia 1661 este disponibil pe piata europeana la un pret modest de 130 de RON. In Romania telefonul poate fi achizitionat gratuit la abonamentele de un an. Modelul original Nokia E71 se gaseste pe piata autohtona la pretul de 1.500 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea