Stiinta & Tehnologie

#romania #windows mobile #htc #orange

Noile terminale cu Windows Mobile s-au lansat oficial in Romania

Orange, Microsoft si HTC au lansat in premiera in Romania seria de terminale Windows phone, cu sistemul de operare Microsoft, Windows Mobile 6.5 .

Noile telefoane prezentate au fost va fi si el in curand disponibil in Romania . Un alt model Windows phone in portofoliul Orange este in Romania

Cu un Windowsphone, utilizatorii au acces direct de la butonul Start la o serie de servicii si aplicatii: partajarea de fotografii in retelele sociale, Adobe Flash incorporat in browserul Windows Internet Explorer si o aplicatie imbunatatita pentru e-mail. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea sa descarce aplicatii prin intermediul for Mobile, sa isi personalizeze telefonul cu teme favorite realizate prin Custom Theme Creator si sa acceseze portalul Orange World printr-o singura apasare de .

Clientii Orange care au achizitionat deja modelele si o reducere de 50 de euro (+TVA) pentru cele patru modele Windows phone din oferta.

HTC Touch 2 este un model compact , ideal pentru gestionarea vietii sociale si profesionale cu ajutorul unor aplicatii la indemana, precum Microsoft Outlook, e-mailul personal si Facebook. Telefonul este compatibil cu reteaua Orange de date mobile de mare viteza HSDPA/EDGE si este dotat cu o camera foto cu rezolutie de 3.2 MP.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea