Stiinta & Tehnologie

#romania #galaxy #ford s max

Noile modele Ford S-MAX si GALAXY, acum si-n Romania

La Clubul Diplomatilor din Bucuresti, importatorul marcii Ford in Romania a lansat modelele varf de gama, S-Max si Galaxy.

Noile modele S-MAX si Galaxy completeaza portofoliul Ford cu cea mai recenta evolutie a liniei de design kinetic, noi materiale interioare, o gama eficienta de motorizari si tehnologii de ultima generatie ce asigura confortul si siguranta pasagerilor.

Ford S-MAX si Ford Galaxy prezinta noul motor 2.0 litri benzina EcoBoost. Livrand 203 CP , acesta se alatura noilor motorizari diesel 2.0 litri Duratorq TDCi de 115 CP si 163 CP. Gama completa a motorizarilor pune la dispozitia clientilor doua motorizari benzina Euro 5: 145 CP si 203 CP, trei motorizari diesel Euro 5: 115 CP, 140 CP si 163 CP si motorizarea diesel Euro 4 de 2.2 litri si 175 CP.

Suplimentar, noile modele primesc in premiera transmisia automata Ford PowerShift cu 6 rapoarte, tehnologie standard pentru noua motorizare pe benzina si optionala pentru motoarele diesel de 140 CP si 163 CP.
 
O intreaga paleta de tehnologii dedicate capitolului siguranta Ford isi face debutul odata cu lansarea celor doua noi produse europene , incluzand sistemul pentru monitorizarea unghiului mort si pilotul automat cu functie de pre-programare a vitezei maxime.

Noua linie de design a celor doua modele are menirea de a intensifica caracteristicile individuale: sportivitatea lui Ford S-MAX si luxul combinat cu spatiul generos definitoriu pentru modelul Ford Galaxy.

Preturile fara TVA ale celor doua modele pe piata locala pornesc pentru Ford S-MAX de la 20.480 euro, iar pentru Ford Galaxy de la 22.820 euro, ambele in configuratia 2.0 benzina 145 CP, nivel de echipare Trend.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

  •   2010-07-16
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii