Stiinta & Tehnologie

Noi telefoane muzicale Samsung, BeatB si BeatS

Compania coreeana Samsung a anuntat lansarea a doua noi telefoane muzicale, BeatB si BeatS.

BeatB sau Samsung M3510 si Samsung BeatS, modelul M3200, vor fi disponibile in din luna noiembrie a acestui an.

Samsung M3510 BeatB se prezinta

Terminalul Samsung M3510 BeatB este un candybar care masoara 109 x 46 x 9,9 mm si cantareste 68 de grame si are un ecran de 2 inch cu 16 milioane de culori si rezolutie de 240 x 320 pixeli.

Telefonul suporta conectivitate foto de 2 megapixeli cu capabilitati de captare video in rezolutie QCIF la 16 fps.

Player-ul muzical din dotare este altoit cu tehnologia Bang&Olufsen ICEpower, are functii de motion control, acceleromentru, suporta formate audio MP3, e-AAC+ si WMA si are functie Turn-to-mute. Totodata, terminalul are radio FM cu RDS incorporat si slot pentru mufa standard de 3,5 mm.

Disponibilitate

Samsung BeatB, este primul telefon din gama Edition care va fi disponibil pe pietele Europei de Vest in luna septembrie. De asemenea, iubitori de telefoane mobile muzicale din aceste tari se vor bucura in octombrie si de Samsung BeatS.

In Romania , Samsung BeatB va fi importat oficial in luna noiembrie a acestui an, prin intermediul HAT Romania. Pretul celor doua telefoane nu a fost inca anuntat.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea