Stiinta & Tehnologie

#carburant #benzina #motorina #pret carburanti #majorare

Noi scumpiri la carburanti: benzina sare de 6 lei/litru

Companiile petroliere OMV si Rompetrol anunta noi scumpiri la pompe. Incepand de astazi, preturile de referinta la si motorina vor fi mai scumpe cu 9 bani/litru. Aceasta majorare aduce, pentru prima data in istorie, un tarif ce depaseste 6 lei/litru la unul din sortimentele de benzina .

Astfel, litrul de benzina fara plumb 95 are un pret de 5,21 lei, benzina Top Premium fara plumb 99+ costa 5,59 lei/litru, in timp ce sortimentul de benzina OMV Carrera 95 costa 5,35 lei, iar cel de OMV Carrera 100 este 6,01lei/litru.

Litrul de motorina Top Nordic Diesel (Top Euro Diesel 5) este 5,38 lei, motorina OMV Sprint Diesel costa 5,40 lei/litru, in timp ce litrul de motorina Euro Diesel 5 este 5,24 lei, iar cel de OMV Alpin Diesel costa 5,72 lei.
 
Ultima modificare a pretului carburantilor a fost operata de Petrom la data de 17 martie, cand compania a scazut pretul la benzina cu 4 bani/litru.

Citeste mai multe detalii pe Auto.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea