Stiinta & Tehnologie

#promotie #plan #tarif #romania #vodafone

Noi planuri tarifare de la Vodafone

Vodafone Romania anunta o noua Oferta promotionala pentru serviciile pe baza de abonament, "Schimbi fara probleme".

Noile modele aduc clientilor valoare si flexibilitate sporita in alegerea pachetului potrivit, in functie de propriile nevoi si bugetul de comunicare.

Perioada promotionala

Astfel, cu abonamentele promotionale Vodafone Complet, clientii pot sa isi schimbe gratuit abonamentul ales, in orice moment si de cate ori doresc, cu un altul cu valoarea mai mica sau mai mare.

Clientii care aleg la activare, in perioada promotionala, unul din noile abonamente Vodafone Complet de 6,99 Euro, 8,99 Euro sau 11,99 Euro, le pot schimba intre ele, gratuit, oricand.

In plus, in cadrul promotiei, noii abonati Vodafone pot castiga unul din cele 220 de premii constand in cate doua bilete la concertul Madonna de la Bucuresti.
Concurs

Pentru inscriere, clientii trebuie sa trimita un SMS gratuit la numarul 636, pana la 23 august 2009. Castigatorii sunt desemnati prin tragere la sorti . Cu noua promotie "Schimbi fara probleme", clientii Vodafone au la dispozitie si oferte de telefoane mobile.

Noua oferta promotionala pentru serviciile pe baza de abonament este valabila incepand de astazi pana la 31 iulie 2009 , in toata reteaua Vodafone si a partenerilor sai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea