Stiinta & Tehnologie

#vodafone #romania #prietenii tai #prietenii vodafone #oferte promotionale

Noi oferte promotionale pentru telefonia mobila

Vodafone Romania anunta noi oferte promotionale, atat pentru serviciile pe baza de abonament, cat si pentru Cartela Vodafone .

Totodata, compania lanseaza un nou program promotional numit "Prietenii tai! Prieteni Vodafone!"

In plus


Gama Vodafone Complet s-a imbogatit cu noi abonamente promotionale, care ofera clientilor Vodafone posibilitatea de a alege pachetul potrivit, in functie de propriile nevoi de comunicare: apeluri si mesaje text in retea sau catre alte retele nationale.

Abonatii Vodafone care aleg noile oferte pot beneficia lunar, pe viata, de pana la 400 de minute in retea, 200 de minute nationale si 200 de SMS-uri in retea sau nationale. In plus, Vodafone introduce si abonamentul Vodafone Complet in retea de 5,99 EUR/ luna, care include 50 de minute nationale, 200 de minute in retea si 100 de SMS-uri in retea.

Pentru clientii noi

Noii clienti care aleg acest abonament pot beneficia de telefoane la preturi speciale , incluzand Vodafone 332 cu sunete polifonice si RadioFM, la 0 Euro.

Pe langa noile abonamente promotionale Vodafone Complet, clientii au la dispozitie si abonamentul Vodafone Avantaj, care permite un control sporit al costurilor de comunicare, in functie de nevoile utilizatorilor, in fiecare luna. Noile abonamente Vodafone Complet si oferta Vodafone Avantaj sunt valabile pana la 6 aprilie 2009.

Telefoane si programe noi

Oferta promotionala pentru noile abonamente Vodafone aduce, de asemenea, o serie de modele de telefoane, la preturi incepand de la 0 Euro. Clientii pot opta, de exemplu, pentru modele precum Nokia 3120 cu camera de 2 megapixeli, flash si 3G sau Nokia 5000 cu camera de 1.3 megapixeli, la preturi speciale.

De asemenea, compania anunta un nou program promotional, intitulat "Prietenii tai! Prieteni Vodafone!". Disponibil pana pe 14 aprilie 2009, Vodafone premiaza utilizatorii care acceseaza pagina de web dedicata si introduc numarul de telefon al prietenului caruia ii recomanda activarea serviciilor Vodafone.

Premiul consta intr-un tichet cadou in valoare neta de 10 RON, pentru fiecare numar recomandat care intra in reteaua Vodafone. Un utilizator poate recomanda pana la 20 numere de telefon in fiecare luna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea