Stiinta & Tehnologie

#skoda #renault #dacia logan

Noi informatii despre concurentul Skoda pentru Dacia Logan

Modelul low-cost pe care Skoda il pregateste pentru a se bate cu Logan a fost prezentat personalului ceh in stadiu de concept. Versiunea de serie ar urma sa vada lumina zilei in maxim 2-3 ani.

Succesul repurtat de Dacia si Renault cu modelul Logan i-a determinat pe cei de la Skoda sa ameninte de ceva vreme cu un model similar, gata sa rastoarne tiparele industriei auto. Liderul de sindicat al cehilor, Jaroslav Povsik a declarat ca departamentul de dezvoltare a dezvaluit deja un prototip al modelului low-cost, botezat cu numele de cod A Entry.

Potrivit unui ziar local, modelul ar urma sa fie pozitionat intre actualele Fabia si Octavia sedan, cu un pret estimat la 10.000 de euro, gata sa tinteasca publicul cu un venit mic dar care isi doreste o masina mare de familie. Desi va costa ceva mai mult decat Logan, produsul Skoda se vrea a fi peste modelul romanesc pentru ca va folosi componente provenind de la Fabia si Octavia.

Momentan nu exista informatii legate de data lansarii , singurele ipoteze fiind lansate toamna trecuta de Reinhard Jung, presedintele Skoda, care a declarat ca noul entry-level va sosi in urmatorii doi trei ani. Desi in ultimii ani constructorul ceh a incercat sa isi pozitioneze produsele pe un segment mai inalt, Jung a recunoscut ca Skoda isi propune sa produca modele ieftine pentru clientii cu pretentii entry-level.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea