Stiinta & Tehnologie

#samsung sm5 #renault safrane #velsatis

Noi imagini cu Samsung SM5, viitorul Renault Safrane

Oficialii constructorului coreean Samsung au prezentat cateva fotografii noi cu viitorul SM5, punctul de pornire pentru viitorul Renault Safrane .

Constructorul coreean Samsung a publicat cateva fotografii noi cu SM5, modelul care va sta la baza viitorului Renault Safrane , inlocuitorul esecului VelSatis . Miscarea va urma istoria recenta prin care coreenii au creat SM3, iar francezii au produs Fluence , model aproape identic cu cel al constructorului asiatic controlat de Renault.

Samsung SM5 va dispune de acoperis panoramic, interiorul parand unul rafinat, cu o consola centrala care se integreaza bine in tabloul de bord. Noul Renault Safrane va masura 4.9 metri in lungime si va avea un ampatament de 2.8 metri.

In ceea ce priveste gama de motorizari, pe noul model Renault vom regasi atat propulsorul pe benzina de 2.5 litri care livreaza 170 de cai putere, cat  si unitatea diesel de 2.0 litri capabila sa ofere 150 sau 173 de cai putere.

Cititi mai multe pe Automarket.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea