Stiinta & Tehnologie

Noi idei Nokia: N-Gage 2 si un telefon ecologic

Fanii Nokia s-au pus iar pe treaba si au modelat doua noi dispozitive mobile , un nou terminal cu functii de consola de joc si un telefon ecologic .

Modelul Nokia N-Gage 2 este totusi destul de batran, primele zvonuri despre el au aparut in anul 2005.

Nokia N-Gage 2

Seria Nokia N-Gage are in colectia s-a telefoane mobile care au fost proiectate pentru a indeplini si rolul de consola de joc. Din pacate dimensiunile lor a facut fanii sa le ocoleasca. Designer-ul acestui telefon nu este cunoscut si nici prea multe specificatii tehnice .

Nokia N-Gage nu are ecran tactil, dar dispune de butoane dedicate speciale pentru jocuri. Totodata, telefonul are buton de navigare in patru directii, lucru ce ar putea indica faptul ca terminalul ar avea si player muzical la bord. Terminalele din seria N-Gage 2 ar dispune de corp metalic si ar rula sistemul de operare Symbian.

Un nou telefon ecologic Nokia

La capitolul camera foto de 8 megapixeli, filandezii de la Nokia au ramas codasi, pentru ca acestia nu au anuntat inca nici un terminal care ar reusi de asemenea performante.

Fanii Nokia nu s-au lasat pana nu au construit design-ul unui terminal cu CMOS de 8 megapixeli. Aceasta ar fi ecologic, cu o carcasa din lemn biodegradabila, dar ar avea Bluetooth, ar rula sistemul de operare Symbian S60 si ar dispune de o gramada de alte caracterisitici ecologice.

Nokia N-Gage 2



Nokia - telefon ecologic



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea