Stiinta & Tehnologie

#krom #cube #nissan

Nissan Cube, la un pret mai mare

ong>Japonezii de la Nissan anunta ca noul model Nissan Cube 2010 va fi mai scump, desi modelul de baza va ramane cu aceelasi pret.

Restul masinilor din colectie vor avea un pret mai ridicat care variaza de la 340 USD la 750 USD.

Nissan Cube 2010

Modelul de baza Nissan Cube 2010 isi va pastra pretul de 14.710 USD in care intra si costurile de transport, dar modelele Nissan Cube 1.8 S va putea fi achizitionat la pretul de 15.750 USD, iar Cube 1.8 SL ajunge la suma de 17.850, ambele variante fiind majorate cu 340 USD.

Mai mult, versiunea de 2010 Nissan Cube 1.8 S Krom Edition se va scumpi cu 750 USD ajungand asftel la pretul de 20.120 USD, dar va beneficia de un "upgrade" care include sistem de pornire cu buton si conectivitate USB.

Totusi, noul model vine cu anumite imbunatatiri ca, interfata pentru iPod, suport de redare audio in formate mp3, difuzoare noi, iar modelele S si SL vor dispune de conectivitate Bluetooth, volan imbracat in piele cu suport de control audio.

Nissan Cube - generatia 3


Geratia precedenta de modele Nissan Cube au fost lansata oficial in urma cu un an in luna noiembrie 2008 in cadrul Salonului Auto din Los Angeles. Aceasta generatie a fost mai aparta deoarece a fost disponibila si in Europa.

A doua serie a lui Cube a fost lansata doar pe piata nipona si cateva altele selecte. Mai mult, plaforma tehnica a lui Cube va fi folosita de catre constructorul nipon si la fabricarea primului vehicul electric de volum, bazat pe Conceptul Denki Cube EV.
  •   2009-11-23
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii