Stiinta & Tehnologie

#google #nexus one #android

Nexus One ar putea fi denumirea primului telefon Google

Zvonurile despre un telefon mobil Google au inceput sa ia amploarea dupa ce conducerea companiei a impartit angajatilor un numar de terminale.

Totusi, declaratiile oficiale sunt altele si anume, modelele au fost de fapt inmanate pentru a fi testat software-ul de la bordul fiecaruia.

Google Nexus One


Desi telefonul mobil al celor de la Google se aseamana foarte mult cu HTC Dragon sau HTC Passion este posibil ca acesta sa fie vandut chiar de compania producatoare.

Printre specificatiile tehnice ale telefonul mobil se numara ecranul sensibil la atingere de 3,7 inch, AMOLED si probabil o noua versiune a noului sistem de operare Android. Totusi, aceste detalii nu au fost cofirmate oficial, dar pentru ca modelul se aseamana foarte mult cu HTC Dragon este posibil ca si Google Nexus One sa fie dotat si cu o camera foto de 5 MP cu flash si autofocus.

Primele zvonuri

Primele indicii referitoare la "prototipul" mobil au venit de la publicatia The Street care l-a citat pe analistul Ashok Kumar de la Northeast Securities, acesta la randului lui primind informatiile de la cativa parteneri de design din cadrul Google.

Acestia au confirmat faptul ca gigantul se afla in discutii cu un mare producator de telefoane mobile pentru realizarea unui smartphone. Inca se poate lua in calcul si posibilitatea ca cei de la Google sa pregateasca un netbook care va rula sistemul de operare Chrome si va avea un procesor Snapdragon .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea