Stiinta & Tehnologie

N75, cel mai atragator model din seria N

Un comunicat de presa de la Nokia anunţă apariţia pe piaţă a lui N75, subtitrat ca cel mai mic computer multimedia din seria N. N75 este un model axat pe music playback dar în acelaşi timp capabil să producă fotografii de calitate, precum şi multe optiuni în domeniul internetului mobil. N75 oferă o experientă multimedia într-o forma subţire şi elegantă de mobil cu clapetă, o noutate de altfel pentru seria N de la Nokia care s-a axat mai mult pe performanţă decat pe ergonomie . Măsurand 95x52x20 mm şi cantărind doar 120g, N75 îşi adjudecă titlul de cel mai mic telefon din gama N. Trecand la detalii, N75 este un dispozitiv quad-band GSM, ce oferă conectivitate EDGE şi 3G, are un display extern TFT de 1.36" ce afisează 356k de culori, fiind perfect pentru vizualizarea melodiilor ascultate, iar tastele dedicate multimedia de sub acesta sunt un bun ajutor pentru un control uşor al MP3 playerului. În afară de capacităţile multimedia, N75 este dotat cu o cameră de 2megapixeli (1600x1200 pixeli) cu bliţ, display TFT de 2.4" capabil să afiseze 16 milioane de culori la o rezoluţie QVGA (240 x 320 pixeli), oferind o calitate bună fie că utilizatorul face poze sau se uita la videoclipuri. Playerul audio suportă majoritatea formatelor de pe piata - MP3, M4A, AAC, eAAC+ şi WMA, are egalizator, oferă posibilitatea creării de playlist -uri, deţine funcţii de repeat şi shuffle. Are memorie integrată de 60MB la care se poate adăuga un card microSD de maximum 2 GB cu ajutorul slotului hotswap special. Să nu uităm şi de suportul radio FM stereo cu 10 posturi presetate.

Ca o concluzie, din spusele Nokia, experienţa în domeniul muzicii la N75 este foarte bună chiar şi cu clapeta închisă, datorita butoanelor speciale pentru muzică de pe clapeta şi a monitorului extern sau a caştilor de bună calitate furnizate odată cu achiziţionarea telefonului, sau datorită boxelorcu suport 3D integrate. Nokia N75 va fi lansat în premieră în SUA în oferta opratorului Cingular în luna decembrie a acestui an, urmand să fie lansat ulterior şi în Europa.

Alte detalii puteti gasi aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea