Stiinta & Tehnologie

Muzica si jocuri Nintendo cu FlyMC100

Moda de a scoate telefoane mobile pe banda nu se opreste si o firma din Anglia, pe nume Fly Mobile, s-a decis sa lanseze un nou model de telefon mobil pe piata.

"Corcitura" Sony Ericsson & Nokia

Se numeste Fly MC100 si pare sa fie un telefon multimedia , pentru ca vine cu niste trasaturi caracteristice acestor telefoane cum ar fi calitatea sunetului foarte buna. Acest lucru se datoreaza unui chip special conceput de cei de la Yamaha.

Ah, Yamaha nu va spune nimic? Poate doar faptul ca sunt printre cei mai faimosi producatori de instrumente muzicale din lume va face lumina in gandurile voastre.

Fly MC100 vine echipat cu un media player care suporta o gama larga de formate audio ca: MP3, MIDI, WAV, AMR, AAC, IMY, MPEG4 si 3GP, ofera adaptor pentru casti de 3,5 mm si cunoaste diferite profile de egalizare a sunetului.

Dar pentru ca FlyMC100 este un terminal multimedia, nu inseamna ca i se interzic si alte talente, iar acest telefon va fi o surpriza placuta pentru gameri. Suportul Java MIDP2.0 / CLDC1.1 si jocuri Nintendo (NES, SNES, Game Boy si Game Boy Color) sunt nelipsite. Gameplay-ul este usor, datorita unor taste speciale, pozitionate in partea de sus a dispozitivului.

Nu chiar asa... multimedia

Cat despre videoclipurile care se pot vizionara sau pozele ce se pot face cu acest telefon, acestea nu sunt caracteristicile forte ale lui FlyMC100. El dispune de un ecran TFT de rezolutie 240 x 320 de pixeli cu 262.000 colori si include si o camera foto de 2 megapixeli cu zoom digital si posibilitatea de inregistrari video .

Totodata telefonul mai are un radio FM, GPRS, conectivitate Bluetooth 1.2 cu A2DP, USB, conector TV-Out, Java MIDP 2.0, WAP 2.0, ofera suport pentru e-mail si memorie extensibila prin intermediul cardului microSD, poentru ca e greu de crezut ca s-ar putea multumi cineva cu cei 32 MB interni.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea