Stiinta & Tehnologie

Motorola ZN200, slider de Brazilia

Saptamana trecuta, Motorola lansa pe piata trei terminale noi, modelul ZN5, un telefon cu foto de 5 megapixeli , celebru pentru CMOS-ul Kodak si doua smartphone-uri, MING A1600 si A1800.

Dar de ceva vreme se stia ca Motorola isi doreste un nou membru in familia ZINE, iar acum acesta a venit si se numeste ZN200. Noul terminal este o versiune entry-level a lui ZN500, telefon de care nu stie prea multe.

Ce stie ZN200

Modelul Motorola ZN200 este un slider care o camera foto de 2 megapixeli . Se vede de la bun inceput ca nu este nimic extraordinar, mai ales ca CMOS-ul obiectivului nu mai are nici macar marca Kodak pe el.

Telefonul va fi dual band si are pe langa camera foto de 2 megapixeli, radio FM si MP3-player incorporat. Terminalul are memorie interna de 30 MB, chiar foarte putin, dar macar compania pune la pachet un card microSD de 1 GB, iar de aici rezulta si faptul ca telefonul dispune de slotul microSD de rigoare.

Roz si negru

In culorile mai sus mentionate, roz si negru, va fi disponibil Motorola ZN200, care dupa spusele companiei va costa 499 de dolari. Un pret destul de piperat pentru un telefon entry-level, chiar daca terminalul va avea tehnologia Crystal Talk de la Motorola si s-ar putea sa dispuna si de conectivitate 3G .

Dar, inca nu intelegem sistemul de lansari de telefoane Motorola, pentru ca fiecare dintre noi asteapta modele noi, dar cand acestea apar sunt lansate doar in Asia, asa cum se intampla cu ZN5 si modele MING sau prin tari ca Brazilia. Mai avem totusi o speranta si aceea ca Motorola se tine de cuvant si lanseaza toate modelele la sfarsitul acestui an.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea