Stiinta & Tehnologie

#android #verizon #droid #motorola

Motorola Verizon Droid, rivalul iPhone cu Android

La inceputul lunii octombrie 2009, operatorul american de telefonie mobila prezenta primele materiale "teaser" ale unui proiect propriu denumit " Does".

Recent misterul a fost elucidat si Verizon a prezentat noul telefon mobil realizat impreuna cu Motorola, modelul Motorola Verizon Droid .

Specificatii tehnice

Motorola Verizon Droid este un slider care masoara 60 x 115,8 x 13,7 mm si cantareste in jur de 170 de grame si vine dotat cu un sensibil la atingere de 3,7 inch cu rezolutie WVGA de 480 x 854 pixeli si cu suport pentru format 16:9 widescreen.

Modelul dispune de tastaura QWERTY completa fizica si vine cu o memorie interna de 16 GB. In plus telefonul suporta upgrade de pana la 32 GB. Motorola Droid are un procesor de 550 Mhz si ruleaza cea mai recenta versiunea a sistemului de operare Android (2.0 Eclaire). Asemenea altor telefoane cu ecran tactil si acest model vine cu accelerometru, functii aGPS si suport sGPS, senzor de proximitate si de lumina. Browser-ul web al telefonului vine cu suport Flash si .

Alte detalii

Camera foto a lui Motorola Verizon Droid este de 5 MP cu zoom digital de 4x, autofocus, stabilizator de imagine , flash LED dublu si poate face inregistrari video cu 24 fps in rezolutie D1 (720 x 480). Conectivitate terminalul este si ea destul de ridicata, Ev-DO, Wi-Fi b/g, Stereo Bluetooth 2.1 cu EDR, USB/microUSB 2.0 si mufa de 3,5 mm.

Videoclipul teaser a lui Motorola Verizon Droid lua in deradere iPhone-ul insirand o serie de lucruri pe care modelul nu le poate indeplini, dar Droid poate (Droid Does). Telefonul se va lansa oficial in luna noiembrie in magazinele din SUA.

Videoclip teaser

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea