Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #slider #culori #motorola ve70

Motorola VE70 a fost anuntat oficial

Noul terminal motorola se lanseaza in doua versiuni de culori, Cocktail Mint si Cocktail Tropical.

Anuntul companiei se contrazice cu declaratia data in urma cu o saptamana, in care Motorola spunea ca nu vor mai lansa telefoane mobile prea curand.

Culori diferite

In prezent compania nu a facut publice listele complete de specificatii tehnice ale terminalelor. Totusi, cele doua sunt la fel din punct de vedere tehnice, culorile folosite pentru carcasa lor fiind diferite.

Modelul Cocktail Mint are o combinatie de culori de negru, verde si alb sidefiu, pe cand Cocktail Tropical combina nuante de alb, verde deschis, violet si portocaliu.

Specificatii tehnice

Motorola VE70 este un slider care are suport pentru card microSD si baterie standartd Litiu-Ion B560. Terminalul mai are player muzical si vine la pachet cu propriile casti audio .

Totodata, modelul VE70 mai are ecran de 2,2 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli, camera foto , dar nu se stie de cati megapixeli si suporta conectivitate 3G pentru navigari pe internet.

Pretul modelului Motorola VE70 nu a fost inca anuntat. Totodata, nu se stie daca telefonul se va lansa in Europa, in prezent el fiind distribuit doar in Coreea.

Autor : Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea