Stiinta & Tehnologie

#boost mobile #sprint #telefon mobil #clamshell #motorola stature i9

Motorola Stature i9 a fost anuntat oficial

Noul terminal Motorola, modelul Stature i9 a fost anuntat oficial de catre compania americana.

Motorola declara ca telefonul mobil este cel mai subtire terminal iDEN ( Integrated Digital Enhanced Network ) al companiei.

Specificatii tehnice

motorola stature i9 este un clamshell care masoara 54,1 x 104,1 x 15,2 mm si cantareste 133 de grame. Asemenea altor terminale clamshell si acest model dispune de doua ecrane, unul extern si unul intern.

Cel extern masoara 2 inch si are rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli. Ecranul intern este putin mai mare, adica are 2,2 inch, dar are aceeasi rezolutie de 320 x 240 pixeli. Terminalul mai dispune de taste exterioare luminoase cu tehnologia proprietara Motorola, ModeShift.

Alte detalii

Motorola Stature i9 se mai lauda cu receptor GPS incorporat, broswer web Openwave versiune 7.2 si suport Next Mail. Telefonul mobil dispune de conectivitate Bluetooth 2.0 pentru transfer de date si player muzical. Camera foto este de 3,1 MP, iar memoria interna poate fi extinsa pana la 8 GB.

Din pacate compania nu a facut publice despre conectivitatea telefonului. Totodata, nu se stie data de lansare a lui Motorola i9 in Europa.

In Statele Unite ale Americii, modelul se va lansa in luna februarie prin Boost Mobile si operatorul Sprint. Pretul terminalului difera in functie de abonamentul pentru care clientul opteaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea