Stiinta & Tehnologie

Motorola si-a pierdut din cota de piata

Prod
ucătorul de telefoane mobile Motorola a pierdut din cota sa de piaţă în anumite regiuni ale globului în trimestrul III , rezultatele înregistrate cu noul său model de telefon Krzr nefiind cele aşteptate, conform unei companii de cercetare a pieţei.

Pe total, vanzările globale de telefoane mobile au crescut cu 21,5% faţă de anul trecut, ajungand la 251 de milioane de unităţi, conform Gartner. Datorită vanzărilor puternice din acest trimestru, compania de analiză şi-a crescut prognoza vanzărilor pe tot anul la 986 de milioane de unităţi. Pentru trimestrul IV, Gartner se aşteaptă la vanzări de 281 de milioane de unităţi.

Nokia şi-a păstrat prima poziţie, cu o cotă de piaţă de 35,1%, caştigand 2,6 procente faţă de trimestrul similar al anului trecut. Nokia şi-a crescut cota de piaţă în toate regiunile, mai puţin în America de Nord şi a surclasat Motorola, ajungand pe locul 1 în America Latină.

(continuarea in Chip )
  •   2006-11-24
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.