Stiinta & Tehnologie

Motorola scoate asii din maneca

In ultima vreme Motorolei nu i-a mers prea bine. Fie ca a intrat intr-un an nou nefast, fie ca brusc nu a stiut sa se mai gestioneze, ultimele patanii ale Motorolei nu sunt de bun augur.

Trebuie sa recunoasteam ca divizia de telefoane mobile nu s-a miscat cam deloc, s-a confruntat cu zvonurile legate de vanzarea ei, a fost respinsa, oameni sus pusi au disparut intr-un timp foarte scurt, concedierile s-au tinut in lant si ca bomboana sa fie pusa pe coliva, compania nu s-a prezentat prea bine la Mobile World Congress-ul de anul acesta din Barcelona.

Asul din maneca

Dar sa nu disperam. In toate aceasta tevatura nefasta, Motorola mai are asi in maneca si se pare ca acestia sunt pregatiti pentru CTIA Wireless care se va desfasura in perioada 1 - 3 aprilie.

In filmul de prezentare de la Motorola, putem vedea cateva modele de telefoane care pana acum se credeau doar "legende", asa numitele Motorola Kodak, MotoMing 2, Rokr E10 si Moto Q10.

Modele noi

Motorola Kodak ar putea fi un telefon care sa vrea sa concureze cu gama Cybershot de la Sony Ericsson, mai ales ca acest model e posibil sa vina cu o camera de 5 megapixeli si imaginile din videoclip fac ca zvonul despre un posibil parteneriat cu Kodak sa se adevereasca.

Motorola A1600 MOTOMING 2 a fost un model care a aparut din pamant si iarba verde in luna decembrie a anului trecut pe un site chinezesc. Telefonul este Quad band GSM, are conectivitate GPRS, Wi-Fi, procesor rapid, ruleaza pe sistemul de operare Linux, are camera foto de 3,2 megapixeli cu autofocus si flash LED, receptor AGPS si are grosimea de 17,5 mm.

Moto Q10 pare sa fie un smartphone in toata regula, mai ales ca seamana foarte tare cu un Blackberry. Din pacate alte detalii nu se cunosc.

Pe viitor...

Indiferent cum sta treaba, Motorola este foarte discreta in ceea ce priveste noua linie de telefoane pe care o pregateste. De acum stam sub deviza: "vom trai si vom vedea".

Filmul de prezentare Motorola in care apar noile modele



Mai jos sunt insiruite cele patru modele de telefoane Motorola "clandestine", aparute in filmul de mai sus...

Motorola ROKR E10

Motorola ROKR E10

Aparitia din decembrie anul trecut, MotoMing 2

MotoMing2

Smartphone-ul Motorola Q10

Motorola Q10

Motorola in parteneriat cu Kodak

Motorola Kodak


Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea