Stiinta & Tehnologie

#ecran tactil #slider #coreea #muzica #zn50 #rokr #motorola

Motorola ROKR ZN50, terminal muzical cu ecran tactil

Pana cand cei de la Motorola vor lansa primele lor terminale cu sistemul de operare Android, unele piete din lume mai au parte de lansari.

Asa se face ca modelul Motorola ROKR ZN50 , un terminal muzical cu ecran complet tactil, se va lansa in curand in Coreea.

Specificatii tehnice

Noul terminal Motorola este un slider care masoara 54 x 108,9 x 14,3 mm sin cantareste in jur de 140 de grame. Modelul are ecran sensibil la atingere de 3,2 inch cu rezolutie de 240 x 427 px, plus suport pentru 262.000 de culori.

Telefonul este un model din clasa muzicala ROKR si exceleaza la acest capitol. Dispozitivul are sistem de sunet SRS WOW HD si egalizator incorporat. Tehnologia RS WOW HD intensifica sunetul redat, iar functia a fost recent incorporata si dispozitivelor care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile. Specificatiile multimedia nu se opresc aici. Noul Motorola ROKS ZN50 dispune si de tuner TV T-DMB2 si slot pentru mufa standard de 3,5 mm. Terminalul mai dispune si de suport microSD, iar marirea spatiului de stocare se poate face pana la 16 GB.

Alte detalii

Totusi, unul din punctele slabe ale modelului este camera foto de 3,2 MP fara flash, dar cu autofocus. La capitolul conectivitate, terminalul se prezinta bine avand 3G cu HSDPA. Nu se stie daca telefonul suporta si protocol Wi-Fi.

Motorola ROKR ZN50 mai dispune de receptor GPS incorporat si un acumulator de 950 mAh. Din pacate nu se stie daca acest model va ajunge si pe piata europeana, iar reprezentantii companiei nu au dezvaluit nici pretul noului ROKR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea