Stiinta & Tehnologie

Motorola ROKR E6, un mobil all-in-one

Motorola a anunţat noul său telefon ROKR E6. Deşi iniţial s-a dorit folositea iTunes ca software pentru acest terminal , în final s-a ajuns la stilul şi funcţionalitatea unui terminal PDA.
Acest model subţire, cu dimensiunile de 111x51x14.5 mm, care cantăreşte doar 121g are sistem de operare Linux şi prezintă un display touchscrenn de 2,4 inci, 260K culori, rezolutie QVGA. Are o memorie internă de 8MB şi suport pentru carduri SD de pană la 2GB. Pe partea de conectivitate, telefonul este un GSM triband (900 / 1800 / 1900), GPRS, Bluetooth 2.0 şi USB.

În rest, acesta mai dispunde de o cameră de 2 megapixeli cu zoom digital 8x care realizează poze cu rezoluţia maximă de 1600x1200 pixeli şi face filmulete la 320x240 pixeli. Dispozitivul dispune de radio FM, media player şi cititor de cărţi de vizită. În loc de iTunes, Motorola a ales RealPlayer care suporta fişierele în format MP3, MPEG4, AAC+, WAV. Dispozitivul mai dispune de scanner pentru cod de bare şi de programe pentru citirea documentelor PDF şi a documentelor Microsoft Office . Preţul anunţat de Motorola pentru acest terminal este de 550 de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea