Stiinta & Tehnologie

#coreea #razr v3 #hot pink #luk #motorola

Motorola RAZR V3, in editie LuK Hot Pink

Motorola anunta lansarea unei noi editii a modelului RAZR V3 denumita LuK Hot Pink .

Terminalul vine cu anumite imbunatatiri si este destinat pietei coreene.

Specificatii tehnice

Noul telefon mobil nu difera prea mult de versiunea originala care a fost lansata oficial in anul 2003. Terminalul masoara aproximativ 98 x 53 x 13,9 mm si cantareste in jur de 95 de grame.

Modelul are carcasa metalica de culoare roz si un ecran modest cu o rezolutie de 176 x 220 px. Unul din lucrurile modificate pentru aceasta versiune este conectivitatea care a crescut de la GPRS la 3G cu HSDPA pentru transfer de date de 7,2 Mbps.

Camera foto a modelului a ramas aproape neschimbata, VGA cu capacitatea de a face capturi foto la o rezolutie maxima de 640 x 480 px, dar acum aceasta suporta si sesiuni de teleconferinte. Alte detalii

Terminalul Motorola LuK Hot Pink este urmasul unui alt model LuK lansat de companie in Coreea. Noua versiunea mai dispune de Bluetooth 2.1 cu A2DP, USB 2.0 si player muzical incorporat.

Motorola LuK Hot Pink va fi disponibil numai in Coreea pentru pretul de 500 .000 de won, adica in jur de 400 USD. Aceasta versiune nu se va lansa si in Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea