Stiinta & Tehnologie

#motorola kre8 #conceput #telefon mobil #muzica #dj

Motorola KRE8, terminal concept pentru DJ

Telefoanele muzicale nu sunt un concept nou, dar cele dedicate DJ-ilor fac parte dintr-o noua categorie de nisa.

Fanii Motorola au proiectat un concept de telefon mobil muzical , dedicat DJ-ilor.

Au facut si altii

Primii care au lansat un telefon muzical cu capabilitati de mixaj audio, au fost cei de la Samsung, care in cadrul Mobile World Congress 2009 , ce a avut loc la Barcelona, au prezentat terminalul Samsung BeatDJ.

Probabil cu aceeasi idee in minte, designer-ul independent Jose Tomas DeLuna a realizat conceputul Motorola KRE8 . In viziunea lui Jose, acest model va fi un telefon cu ecran din sticla, sensibil la atingere.

Terminalul dispune de aplicatii de editare muzicala preinstalate, tagging audio, continut special descarcat prin GPS si solutii de social networking muzical.

Alte detalii

Motorola KRE8 va putea sa fie "rupt" in 2 segmente separate. Modelul dispune de accelerometru , senzori si este in stare sa detecteze gesturile pe care utilizatorul le face, transformadu-le in comenzi.

Dispozitivul ar opera in trei moduri, Instrument Mode (chitara, vioara si tobe), Mix Mode si Record Mode. Rezultatul final poate fi inregistrat ca semnal MIDI si trasmis prietenilor prin intermediul conectivitatii 3G.

Desi un concept bun, Motorola KRE8 ramane o idee si nu se stie daca in viitor, compania americana va incepe productia pentru acest model.

Video demonstrativ cu Motorola KRE8

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea