Stiinta & Tehnologie

Motorola Krave ZN4 se lanseaza in reteau Verizon

Motorola si Verizon Wireless au lansat primul telefon mobil complet tactil.

Motorola Krave ZN4 dispune si de sistemul numit "interactive clear flip".

Specificatii tehnice

Telefonul Motorola Krave ZN4 are ecran de 2,8 inch, sensibil la atingere cu rezolutie de 240 x 400 pixeli. Ecranul poate fi accesat cand telefonul este deschis sau inchis, pentru ca terminalul dispune de sistemul special "interactive clear flip". Ecranul exterior are o rezolutie de 240 x 320 pixeli.

Terminalul masoara 105 x 51 x 19 mm, cantareste 130 de grame, suporta conectivitate 1X/EV–DO si dispune de GPS cu suportul Verizon Navigator . ZN4-ul are tastatura QWERTY virtuala completa cu , Bluetooth versiunea 2.0, plus suport e-mail si .

Totodata, telefonul vine cu sericiile V CAST Music cu Rhapsody, V CAST Mobile TV si V CAST Video preinstalate, are camera foto de 2 megapixeli, slot microSD si cel standard pentru mufa de casti audio de 3,5 mm.

Premiera la americani

Chiar daca este o companie americana, modelul Krave ZN4 este primul terminal tactil lansat de Motorola in Statele Unite ale Americii. Moto ZN4 a fost cunoscut pana acum sub numele de cod Motorola Blaze. Design-ul aplicat telefonului este cel al modelelor MING, care sunt distribuite doar in China.

Spre diferenta de alte terminale tactile, acest model este un clamshell , iar targetul Motorola este clar: "persoanele care iubesc telefoanele cu ecran tactil, dar si clamshell-urile".

Din pacate, pentru moment, terminalul se lanseaza doar in America in reteaua operatorului de telefonie mobila Verizon. Motorola Krave ZN4 costa 149,99 dolari americani la abonament de 2 ani.





Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea