Stiinta & Tehnologie

Motorola i335, cel mai tare din parcare

Telefoanele din ziua de azi sunt subtiri, se sparg repede si rezistenta lor nu o intrec pe cea a telefoanelor ce existau in urma cu ceva ani.

Dar iata ca unii se mai gandesc la acest aspect al telefoanelor mobile. Motorola a anuntat recent modelul i335, care este un telefon rezistent... mai ales la cazaturi .

Forta fie cu tine!

Masurand 124 x 48 x 15 mm si cantarind 99 de grame, telefonul a fost lansat momentan doar in Statele Unite prin Boost Mobile , care este un subsidiar Sprint, unul din cei mai mari operatori de telefonie mobila din America.

Motorola i335 este un telefon "entry-level" sau "low-end" adica cu specificatii tehnice sarace. Nu se stie cat de mare este ecranul, dar are capabilitati Walkie-Talkie, GPS, Bluetooth, push-to-talk , Web browser, mesagerie intanta, handsfree si suport Java.

Dar acest model nu este la prima lui lansare. In vara anului 2007 acesta era lansat tot in Statele Unite. De aceasta data, propaganda pentru el s-a facut in alte conditii. Bineinteles ca duritatea acestui telefon este si caracteristica lui principala, pentru ca dupa spusele companiei, telefonul a ajuns la "military standard 810F for dust, shock and vibration", adica standardele militare 810F pentru praf, soc si vibratii".

Apa nu face bine

Dar dupa cum observam exista totusi un element care va pune cu "botul pe labe" acest telefon si anume apa. Pacat, pentru ca macar asa ar fi putut concura cu acele telefoane de pe piata care nu se inneaca cu una cu doua.

Daca esti o persoana care lucreaza intr-un mediu agitat cu mult praf si ai tendinta sa scapi telefonul des pe jos, poate un asemenea dispozitiv te va face fericit. Din pacate poate fi cumparat doar prin site-ul Boost Mobile. Terminalul costa 59,99 dolari.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea