Stiinta & Tehnologie

#motorola evoke qa4 #ev do #cdma

Motorola Evoke QA4 a fost anuntat oficial

La inceputul anului 2009, terminalul motorola evoke qa4 a aparut pe internet cu imagini-spion si o lista scurta de specificatii tehnice.

Dupa ce a trecut de aprobarile Comisiei Federale de Comunicatii (FCC), compania americana Motorola a anuntat oficial noul terminal.

Specificatii tehnice

Motorola Evoke QA4 este un slider care masoara 108 x 50,5 x 17,5 mm si cantareste 128 de grame. Terminalul are tastatura standard alfanumerica si ecran de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 400 px.

Telefonul este compatibil cu retelele CDMA si dispune de conectivitate EVDO rev A (Evolution-Data Optimized sau Evolution-Data Only), lucru care ar putea indica faptul ca dispozitivul se va lansa in America de Nord.

Alte detalii

Motorola Evoke QA4 dispune si de receptor GPS incorporat si widget-uri pentru personalizarea interfetei de utilizator. Modelul are preinstalat browser web cu suport complet HTML si mesagerie instantanee.

Terminalului nu ii va lipsi nici camera foto , dar aceasta va avea un senzor de 2 MP fara flash sau autofocus. Telefonul are player muzical incorporat si un acumulator care rezista pana la 450 ore in modul stand-by si pana la 5 ore de convorbiri.

Compania americana Motorola nu a facut publica data exacta de lansare a lui Evoke QA4 in magazine si nici pretul la care acesta va putea fi achizitionat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea