Stiinta & Tehnologie

#motorola #droid #verizon #milestone

Motorola Droid, vandut in peste 100.000 de exemplare din prima saptamana

Motorola Droid s-a lansat oficial de pe data de 6 noiembrie 2009 in reteaua operatorului american de telefonie mobila Verizon.

Recent, reprezentantii companiei declara ca Verizon a reusit in prima saptamana de la lansare sa vanda in jur de 100.000 de unitati.

Lansare Droid


Analistul Mark McKechnie de la firma Broadpoint AmTech Inc. a declarat ca magazinele Verizon de pe teritoriul american au avut in magazin in jur de 200.000 de modele Motorola Droid si ca fiecare a vandut cam jumatate din ele.

Totusi, aceasta cifra nu depaseste cele 1 milion de unitati de iPhone 3GS vandute de AT&T in prima saptamana de lansare. In USA, Motorola Droid costa 199,99 USD la abonament de doi ani, iar in Europa modelul este cunoscut sub numele de Milestone . Motorola Droid/Milestone este un slider care masoara 60 x 115,8 x 13,7 mm, cantareste in jur de 170 de grame si vine dotat cu un ecran sensibil la atingere de 3,7 inch cu rezolutie WVGA de 480 x 854 pixeli si cu suport pentru format 16:9 widescreen. Modelul dispune de tastaura QWERTY completa fizic si vine cu o memorie interna de 16 GB.

Alte detalii

Camera foto a telefonului este de 5 MP cu zoom digital de 4x, autofocus, stabilizator de imagine , flash LED dublu si poate face inregistrari video cu 24 fps in rezolutie D1 (720 x 480).

Conectivitatea terminalului este si ea destul de ridicata, GPRS, EDGE, Wi-Fi b/g, stereo Bluetooth 2.1 cu EDR, USB/microUSB 2.0, mufa de 3,5 mm si 3G cu HSDPA (Europa), Ev-DO (USA).

Motorola Droid/Milestone ruleaza sistemul de operare Android s-a lansat oficial in Germania pe data de 9 noiembrie 2009 si costa in jur de 400 euro. In prezent, nu se stie cand acest telefon va fi disponibil si pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea