Stiinta & Tehnologie

#motorola #droid #android

Motorola Droid, reperat in versiunea GSM

Dupa lansarea oficiala din Statele Unite ale Americii, Motorol ( Verizon ) Droid a aparut pe Internet in imagini-spion intr-o versiune GSM.

Fotografiile cu telefonul mobil vin de la surse din Vietnam , iar diferentele dintre cele doua modele sunt foarte putine.

Specificatii tehnice


Desi detaliile tehnice ale noului prototip nu sunt cunoscute este foarte probabil ca singura diferenta dintre telefoane sa fie retelele in care acestea functioneaza.

Motorola Droid "GSM" este tot un slider care masoara 60 x 115,8 x 13,7 mm si cantareste in jur de 170 de grame si vine dotat cu un ecran sensibil la atingere de 3,7 inch cu rezolutie WVGA de 480 x 854 pixeli si cu suport pentru format 16:9 widescreen.

Modelul dispune de tastaura QWERTY completa fizica si vine cu o memorie interna de 16 GB. In plus telefonul suporta upgrade de pana la 32 GB. Motorola Droid are un procesor de 550 Mhz si este posibil sa ruleze cea mai recenta versiunea a sistemului de operare Android (2.0 Eclair).

Alte detalii


Camera foto a lui Motorola Verizon Droid este de 5 MP cu zoom digital de 4x, autofocus, stabilizator de imagine , flash LED dublu si poate face inregistrari video cu 24 fps in rezolutie D1 (720 x 480).

Conectivitate terminalului ar putea fi diferita la versiunea GSM, adica in loc de Ev-DO, telefonul sa dispuna de GPRS, EDGE, 3G, alaturi de standardele Bluetooh si USB. In prezent se zvoneste ca telefonul se va lansa in Europa si Asia. Alte detalii nu sunt cunoscute.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea