Stiinta & Tehnologie

#droid x #droid 2 #motorola

Motorola Droid 2 si Droid X apar pe internet

Cei de la Motorola pregatesc lansarea unor noi telefoane mobile din seria . Unul dintre ele este , iar al doilea este denumit .

Inca nu se stie daca modelele sunt unul si acelasi telefon sau sunt de fapt prototipuri diferite.

Specificatii Motorola Droid 2

La infatisare, terminalul Droid 2 se aseamana cu versiunea anterioara. Ca aspect, marginile aurii care incadrau primul terminal au fost inlocuite cu variante argintii. Totodata, telefonul a fost subtiat, fiind acum mult mai compact.

Ca specificatii tehnice, noul Motorola Droid 2 se poate mandri cu D-pad directional, o memorie de 512 MB si un procesor de 1 Ghz. Totusi, Droid 2 nu are un CPU Snapdragon de la Qualcomm, ci unul de la Texas Instruments, companie care a lansat deja procesoare pe tehnologia de 45 nm. Primele zvonuri arata faptul ca Motorola Droid 2 se va lansa la inceputul acestei toamne, dar mai exista posibilitatatea ca acesta sa fie anuntat oficial pe data de 23 iunie impreuna cu modelel Droid X .

Specificatii

Printre specificatiile tehnice ale lui Motorola Droid X se numara sistemul de operare Android 2.1 , tehnologia MotoBlur, un ecran tactil generos cu o diagonala de 4,3 inch, iesire HDMI si camera foto de 8 MP care poate filma in HD la 720p, asemenea lui .

Preturile terminalelor nu a fost anuntate oficial, dar se presupune ca ambele modele vor costa in jur de 200 USD la abonament. Cele doua telefoane mobile se vor lansa initial in Statele Unite ale Americii in reteaua operatorului de telefonie mobila Verizon.

Motorola Droid X - teaser

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea