Stiinta & Tehnologie

#push-to-talk #sprint #motorola i856 #debut

Motorola Debut i856 a fost lansat oficial

Cel mai recent terminal Motorola, modelul Debut i856 a fost lansat oficial in reteaua operatorului american de telefonie mobila, Sprint .

Reprezentantii companie declara ca noul terminal este primul slider Motorola care integreaza functii avansate de Push-to-Talk .

Specificatii tehnice

Desi initial modelul a fost anuntat pentru Boost Mobile , noul Motorola Debut i856 se lanseaza si in reteaua Sprint. Slider-ul are tastatura standard alfanumerica si vine cu o serie de detalii tehnice care il fac sa se incadreze in categoria de telefoane entry-level.

Modelul dispune de un ecran cu rezolutie modesta de doar 176 x 220 pixeli , un buton special de conectare directa la Internet care se lumineaza cand este activat si slot pentru mufa standard de 3,5 mm. Acest detaliu ar putea indica si faptul ca telefonul este dedicat muzical. Desi nu are o memorie interna generoasa, modelul suporta upgrade pana in maxim 8 GB. Terminalul mai vine dotat cu Bluetooth si o camera foto cu senzor mic de doar 1,3 MP. Este posibil ca obiectivul foto sa nu aiba flash sau autofocus.

Alte detalii

Desi reprezentantii companiilor Motorola si Sprint nu au facut prea multe declaratii referitoare la specificatiile tehnice ale noului telefon, Motorola Debut i856 integreaza o serie de functii printre care se numara Sprint Mobile Email & SME -W, TeleNav Navigation, NASCAR Sprint Cup Mobile si NFL Mobile Live.

Totodata, telefonul este capabil sa trimita atat mesaje simple SMS si e-mail cat si mesaje cu fisiere video si audio atasate. Modelul costa in jur de 100 USD la abonament Sprint pe doi ani sau aproximativ 300 USD fara abonament.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea