Stiinta & Tehnologie

#android #motoblur #motorola backflip

Motorola BACKFLIP, noul telefon cu Android

Americanii de la Motorola au inceput anul in forta prezentand o serie de telefoane mobile printre care si modelul BACKFLIP .

Ce face acest model mai special nu este sistemul de operare Android pe care il are la bord si forma si modul de deschidere a acestuia.

Specificatii tehnice

Noul slider motorola backflip masoara 108 x 53 x 15,3 mm, cantareste in jur de 130 de grame si vine echipat cu un ecran de 3,1 inch care poate afisa pana la 256.000 de culori si are o rezolutie generoasa de 320 x 480 pixeli.

Printre caracteristicile mai speciale ale acestui telefon se numara sistemul de operare Android, tastatura QWERTY fizica completa care se poate roti, touchpanel-ul BACKTRACK si interfata de utilizator cu widgeturi, MOTOBLUR . Un alt as pe care modelul il scoate din maneca este conectivitatea. Astfel Motorola BACKFLIP vine dotat cu GPRS si EDGE, ambele de clasa 12, 3G cu HSDPA, Wi-Fi 802.11 b/g si standardele Bluetooth 2.1 cu tehnologia A2DP si microUSB de versiune 2.0.

Alte detalii

Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara si camera foto de 5 MP cu autofocus, flash LED si functii de geo-tagging. In plus senzorul foto poate face capturi video la rezolutie HVGA (480 x 320 pixeli) cu 24 fps (cadre/secunda).

Lui Motorola BACKFLIP nu ii lipsesc nici player-ul muzical si cel video, aplicatii de Facebook, MySpace, Twitter, Google Maps, Photobucket si Picasa. Desi pretul modelului nu a fost anuntat oficial este posibil ca telefonul sa fie disponibil pe plan global din prima parte a anului 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea