Stiinta & Tehnologie

#motomaxg #ecran tactil #telefon mobil #motorola

Motorola anunta lansarea a trei telefoane noi

Odata cu inceperea anului, compania americana Motorola anunta lansarea a trei noi dispozitive mobile.

In urmatoarele luni vom avea la dispozitie un telefon ecologic, unul cu ecran tactil si unul PTT ( Push-to-Talk ).

Primul pe lista

Modelul SURF A3100 este versiunea cu ecran tactil a seriei MING. Terminalul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile Professional 6.1 si are propria interfata de utilizator, creata de Motorola. A3100 are ecran de 2,8 inch, dar rezolutia si culorile suportate, nu au fost anuntate de companie.

Terminalul este quad-band pentru retelele GSM/EDGE de 850/1900/2100 mHz si tri-band pentru cele cu viteze de HSDPA de 7,2 Mbps si 3G. Telefonului nu ii lipseste nici conectivitatea Bluetooth si Wi-Fi.

SURF A3100 are camera foto de 3 megapixeli cu autofocus, suport pentru card microSD de pana la 32 GB si functii aGPS. Motorola a anuntat ca acest model va fi disponibil numai in Asia.

Numarul doi

Un alt telefon anuntat de Motorola este modelul Renew W233. Acesta este un terminal ecologic si a fost confectionat din materiale reciclate , adica plasticul sticlelor de apa imbuteliata. Terminalul este un candybar dual-band pentru retele GSM/EDGE de 850 si 1900 mHz.

Are incorporata tehnologia CrystalTalk , dar altfel telefonul este foarte simplu. Motorola Renew W233 poate efectua apeluri, trimite mesaje si suporta upgrade de pana la 2 GB.

Ultimul pe lista

Modelul Tundra VA76r este un clamshell cu specificatiile tehnice ale unui telefon mid-range. Terminalul se va lansa in reteaua operatorului american de telefonie mobila AT&T si de aceea va suporta tehnologia AT&T Kodiak.

Telefonul dispune si el de tehnologia CrystalTalk Plus, ruleaza pe platforma MOTOMAGX, dispune de conectivitate EDGE si HSDPA, are camera foto de 2 megapixeli, Bluetooth stereo, functii aGPS si vine la pachet cu un card microSD de 4 GB.

Compania americana Motorola nu a mentionat data aparitiei celor trei telefoane pe piata europeana. Totodata, preturile modelelor nu au fost anuntate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea