Stiinta & Tehnologie

#motorola #windows mobile #android #microsoft #touchscreen

Motorola A3300 va rula Windows Mobile

Au aparut primele imagini-spion cu modelul Motorola A3300, un terminal care va rula Windows Mobile .

Totusi, recent reprezentantii companiei au declarat ca Motorola nu va lansa prea curand telefoane cu sistemul Microsoft.

Specificatii tehnice

Din pacate nu exista prea mulde detalii despre specificatiile tehnice ales acestui model. Imaginile si informatiile vin de pe site-ul chinez Moto.it168. Terminalul A3300 pare sa fie un urmas a lui A3100 care s-a lansat in urma cu sase luni.

In afara de faptul ca Motorola A3300 ruleaza sistemul Windows Mobile, probabil versiunea 6.5, telefonul mai dispune de un ecran sensibil la atingere care masoara in jur de 2,8 inch, dar acest detaliu nu a fost inca confirmat. Telefonul se mai madreste si cu o camera foto de 5 MP cu flash LED. Este posibil ca senzorul foto sa dispuna si de functii de autofocus, detectare a fetei sau zambetului si geo-tagging . Din pacate inca nu se stie daca terminalul este o alta copie sau versiunea adevarata.

Motorola si Android

Totusi, compania Motorola pare sa isi indrepte atentia si catre Android. Pe Internet au aparut deja informatii despre modelul Motorola Sholes , un slider care va avea un ecran tactil de 3,7 inch si tastatura fizica QWERTY completa.

Ca si in cazul lui A3300, specificatiile tehnice ale luii Sholes indica o camera foto de 5 MP, dar care nu se stie daca va avea flash sau autofocus. Sholes nu este singurul dispozitiv Motorola cu Android care apara pe Internet in fotografii-spion .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea