Stiinta & Tehnologie

#nou logo Google #logo google #google

Motivul pentru care Google si-a schimbat radical logo-ul

Google are o infatisare! Noua sigla este prezentata succint, intr-o postare insotita de un clip care face o trecere in revista a schimbarilor prin care a trecut imaginea companiei de-a lungul timpului.

Schimbarea logo-ului este motivata de compania americana prin adaptarea la comportamentul utilizatorilor, care acceseaza frecvent motorul de cautare prin intermediul dispozitivelor mobile, conform Mediafax.

„Nu este prima oara cand ne-am schimbat imaginea si, probabil, nici ultima, dar consideram ca actualizarea de astazi reflecta foarte bine toate modurile prin care Google lucreaza pentru tine, prin Cautare, Harti, Chrome si multe altele”, se arata in postarea companiei.

„Credem ca am luat ceea ce este mai bun din Google (simplu, ordonat, plin de culoare, prietenos) si le-am refacut, nu doar pentru Google-ul de astazi, ci si pentru cel din viitor”, mai noteaza compania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea