Stiinta & Tehnologie

Mooon+, adica 2 in 1 Bluetooth si telefon

De cate ori nu ti-ai dorit sa nu mai uiti casca Bluetooth acasa cand esti cu masina sau invers si cine stie ce alte situatii legate de asemenea inconveniente.

Pentru asemenea probleme s-a inventat conceptul de telefon mobil numit, "Mooon+". Intradevar, poate prea multe O-uri, dar nu asta e problema... De fapt problema nu exista pentru ca Mooon+ este unul dintre cele mai utile si bune idei de telefon care au fost inventate in ultima perioada.

Origini

Designer-ul telefonului este Sunman Kwon, care inainte de acest proiect a mai fost inventatorul unui dispozitiv portabil de comunicare. Nu mare lucru, dar conceptul prezenta o singura brazara de mana cu butoane functionabile holografice. Dar ca si acest telefon totul este doar un proiect.

Revenind la Mooon+, acest telefon are un design curat si simplu din metal si vine cu un ecran mare sensibil la atingere. In plus nu ii lipseste nici camera digitala , singura prolema fiind ca nu se stie de cati megapixeli este sau in general nu se stiu alte specificatii depre telefon.

Totusi, care e idee cu Bluetooth -ul? Simplu! Partea cu microfon a telefonului este detasabila si se transforma intr-o casca Bluetooth. Partea si mai buna vine la modul de incarcare a ei. Nu ai nevoie de nici un fel de alt dispozitiv de incarcare, pentru ca o data atasata casca de telefon, aceasta se incarca singura.

Sperante multe

Daca stam sa ne gandim acest concept de telefon este cel mai viabil si original care l-am vazut in multa vreme. De acum tot ce trebuie sa sper eu si cei interesati, este ca producatorii de telefonie mobila sa adopte idea designer-ului Sunman Kwon si sa o aplice telefoanelor lor.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea