Stiinta & Tehnologie

#otel #cristale de safir #aur roz #telefon mobil de lux #professional 105gcb rose #mobiado

Mobiado prezinta terminalul Professional 105GCB Rose

Unul din producatorii de telefoane mobile de lux, Mobiado , a anuntat lansarea unui nou model, terminalul Professional 105GCB Rose.

Dispozitivul pare sa fie cel mai admirat model pe care compania canadiana l-a lansat pana in prezent.

Specificatii tehnice

Mobiado professional 105gcb rose este posibil sa masoare 128 x 47,5 x 10,6 mm si sa cantareasca 241 grame, este un telefon quad-band pentru retelele GSM si dual-band pentru retelele WCDMA.

Totodata, terminalul poate functiona si in regiuni ca America de Nord, Europa, Africa, Asia - Pacific, America de Sud unde sunt functionale retele GSM/EGSM de 850, 900, 1800, 1900 mHz si cele WCDMA de 850/2100 mHz.

Telefonul are ecran de 2 inch cu 16 milioane de culori si rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli. Este dotat cu o camera foto modesta de 2 MP, fara flash sau autofocus, dar cu capabilitati de capturi video.

Alte detalii

Mobiado Professional 105GCB Rose are memorie interna de 1 GB. Nu ii lipseste nici conectivitatea Bluetooth, dar versiunea 1.2, microUSB-ul si are player muzical cu suport pentru formatele AAC, eAAC+ si MP3.

Ca orice alt terminal de lux, noul model are in "compozitia" sa cristale se safir, adica ecranul si tastele, otel si aur roz , din care este confectionata carcasa.

Pe langa faptul ca sunt facute din cristale de safir, butoanele tastaturii sunt si pictate in aur roz de 24 de karate. Pretul lui Mobiado Professional 105GCB Rose nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea