Stiinta & Tehnologie

Mobiado lanseaza colectia Professional 105 EM

Daca nu ai auzit de Mobiado pana acum, inseamna ca nu te prea intereseaza telefoanele de lux , pentru ca aceasta companie este una din cele mai mari producatoare de terminale de acest gen.

Cunoscatorii stiu faptul ca telefoanele de lux sunt toate destul de robuste. Cu ceva timp in urma, Mobiado lansa pe piata colectia Professional 105 ZAF, care continea telefoane de lux... subtiri.

Lemn dur

Seria Profesional 105 EM pastreaza dimensiunile modeste ale lui Professional 105 ZAF, adica o grosime de 10,5 mm, dar schimba materialele din care este confectionat terminalul. Acum avem de-a face cu lemn dur de Cocobolo si abanos .

La aspectul fizic se mai adauga si butoanele de cristale de safir care au fost colorate in negru pentru a da bine cu intreg look-ul telefonului, iar o alaturi de lemn, telefonul mai are in componenta sa, aluminiu.

Bineinteles ca exista si o varinata mult mai costisitoare care e fabricata din aur de 24 de karate, acest model numindu-se Professional 105 GCB. Pentru acest model, butoanele telefonului au fost si ele schimbate din cristale de safir in aur.

Creier nu chiar de "lux"

Cum era de asteptat, aceste telefoane nu vor avea specificatii tehnice iesite din comun. In primul rand telefoanele vor funciona in retele quad-band GSM/EGSM si dual-band WCDMA in tari din America de Nord, Europa , Africa, Asia (Pacific) si America de Sud.

Camera foto din dotarea telefoanelor PRO105 EM si PRO105 GCB este de doar 2 megapixeli, fara autofocus sau flash. Ecranul terminalelor nu va depasi 2 inchi, dar ambele vor avea 16 milioane de culori.

Memoria interna a celor doua va fi de 1 GB; totodata, telefoanele vor avea player muzical incoporat si vor dispune de conectivitate Bluetooth, dupa cum se vede, doar pentru transfer de date PC/telefon. Daca totusi cineva doreste un upgrade de memorie, PRO105 EM si PRO105 GCB dispun de slot pentru card microSD.

La final mai ramane un singur lucru de mentionat, acela fiind pretul. Din nefericire sau poate fericire, acesta nu a fost dezvaluit de companie, dar tinand seama ca telefoanele sunt de lux, costul lor nu poate sa fie decat unul mare.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea