Stiinta & Tehnologie

#stealth #antique #105gmt #mobiado

Mobiado anunta telefoane Professional 105GMT Stealth si 105GMT Antique

Compania producatoare de terminale de lux, Mobiado , anunta lansarea a doua noi modele de colectie, Professional 105GMT Stealth si 105GMT Antique .

Ambele telefoane mobile fac parte dintr-o editie limitata a producatorului.

Specificatii tehnice

Amandoua modele Mobiado Professional 105GMT Stealth si 105GMT Antique masoara 128 x 47,5 x 10,6 mm si cantaresc in jur de 240 de grame. Terminalele sunt quad-band compatibile cu retelele GSM si EGSM si dual-band pentru retelele WCDMA.

Totodata, terminalele pot functiona si in regiuni ca America de Nord, Europa, Africa, Asia - Pacific, America de Sud unde exista retele GSM/EGSM de 850, 900, 1800, 1900 mHz si cele WCDMA de 850/2100 mHz. Telefoanele au ecran de 2 inch cu 16 milioane de culori si rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli. Mobiado Professional 105GMT Stealth si 105GMT Antique sunt dotate cu o camera foto modesta de 2 MP cu capabilitati de capturi video si au memorie interna de 1 GB. Nu le lipseste nici conectivitatea Bluetooth, dar versiunea 1.2, microUSB-ul sau player muzical cu suport pentru formatele AAC, eAAC+ si MP3.

Materiale scumpe

Ca orice alt terminal de lux, noile modele au in "compozitia" lor cristale se safir, adica ecranul si tastele, lemn de cocobolo, otel inoxidabil, aluminiu si aur, cu care este confectionata carcasa. Pe langa faptul ca sunt facute din cristale de safir, butoanele tastaturii sunt si pictate in aur de 24 de karate.

Asemenea primului telefon de lux din colectia 105GMT si noile modele venite au gravate doua ecran de ceas, sub tastatura, care arata orele a doua tari de care utilizatorul este interesat. Aceste doua cadrane au in spate mecanisem elvetiene si contin 25 de componente scumpe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea