Stiinta & Tehnologie

#smartphone #windows mobile #mivvy one

Mivvy One, smartphone din Cehia

Mivvy, companie producatoare de telefoane mobile din Cehia, a lansat recent primul lor smartphone.

Compania mai are la activ inca trei terminale, toate modele capabile sa suporte doua cartele SIM.

Specificatii tehnice

Noul terminal Mivvy One este un smartphone din categoria mid-range cu ecran sensibil la atingere si care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Professional. Totodata, telefonul vine cu propria interfata de utilizator creata de Mivvy.

Smartphone-ul este quad-band si este compatibil cu retelele GSM, are ecran de 3,2 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 400 px si afiseaza pana la 65.000 de culori. Totodata, telefonul suporta conectivitatea Bluetooth, GPRS, EDGE si desi nu are 3G, suporta Wi-Fi. Mivvy One are un procesor Marvell PXA300 de 624 MHz, memorie RAM de 128 MB si memorie ROM de 256 MB. Modelul mai dispune de slot pentru card microSD, iar marirea spatiului de stocare se poate face pana la 32 GB. Modelul este destul de compact, masurand 105 x 56 x 12,9 mm si cantarind doar 120 de grame.

Alte detalii


Smartphone-ul vine echipat si cu radio FM si posibil cu player muzical si video cu suport pentru formate standard MP3 si MP4. Camera foto din dotare este buna pentru un telefon mid -range, de 3 MP, dar nu se stie daca are flash sau autofocus.

Mivvy One va fi disponibil in lunile viitoare in Republica Ceha si va costa 6699 coroane, adica in jur de 260 euro. Din pacate, reprezentantii companiei nu anuntat daca telefonul se va lansa si pe alte piete din Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea