Stiinta & Tehnologie

#airbag #lancer evolution #lancer #mitsubishi

Mitsubishi Lancer si Lancer Evolution, rechemate in service

ong>Producatorul japonez de masini Mitsubishi recheama in service 29.353 de masini din seria Lancer si Lancer Evolution.

Departamentul National de Transport si Securitatea Traficului (National Highway Traffic Safety Administration - NHTSA), anunta ca motivul pentru care modelele sunt rechemate in service este coroziunea.

Americanii in service

Modelele rechemate sunt din seria de masini din 2009 care au fost expuse drumurilor pe care a fost imprastiata sare. Compania producatoare a anuntat ca autovehiculele vizate sunt cele inregistrate in cateva state americane si ca cei din alte zone ale lumii nu ar trebuie sa existe probleme.

Astfel soferii din Connecticut, Delaware, Illinois, Indiana, Iowa, Kentucky, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Missouri, New Hampshire, New Jersey , New York, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, Vermont, Virginia, West Virginia, Wisconsin si Districtul Columbia vor fi nevoiti sa  se prezinte la service.

Modificari

Dealerii Mitsubishi vor instala noi senzori pentru airbag-uri, sistemele afectate de coroziunea de sare care vor avea o rezistenta ridicata la acest proces. Campania de inlocuire va incepe din 27 noiembrie.

Chiar daca campania este destinata doar Statelor Unite ale Americii, reprezentantii companiei sfatuiesc soferii care detin modele Mitsubishi Lancer si lancer evolution sa efectueze un control preveniv al senzorilor de airbag.
  •   2009-11-17
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii