Stiinta & Tehnologie

Mio vrea sa fie nr. 1 pe piata de GPS-uri din Romania

Mio este o marca foarte cunoscuta pe piata de sisteme de navigare, iar in Romania acestia au ajuns numarul 1 destul de repede.

Intr-o conferinta de presa care s-a desfasurat ieri, Mio Technology si-a anuntat intentia de pastare a sceptrului si coroanei pe piata de GPS autohtona.

GPS-urile o afacere buna in Romania

"Piata de dispozitive GPS din Romania are, in acest moment, cel mai mare potential dintre tarile Europei Centrale si de Est si este una dintre cele mai dinamice din Europa. Conform analizelor noastre, piata a atins un volum de 60.000 de unitati ( PND - personal navigation device ), iar în 2008 estimam o crestere cu 200%", a declarat
Mariusz Manowski, General Manager Eastern Europe, Mio Technology.

"Dispozitivele de navigatie Mio au reprezentat 60% din preferintele utilizatorilor din Romania in 2007. Pentru 2008, ne propunem pastrarea unei cote de piata de peste 50%, ceea ce ne asigura pastrarea pozitiei de lider in Romania. Pentru sustinerea acestor obiective, avem in plan investitii pentru intarirea pozitiei partenerilor de distributie si in construirea unor parteneriate de retail solide", a mai spus el.

Echipa Mio la Bucuresti

Tot Mariusz Manowski a mai adaugat: "In acest mod , utilizatorii vor avea posibilitatea de a interactiona mai rapid si mai usor cu produsele Mio, iar experienta de utilizare va fi îmbunatatita. In scurt timp, vom avea la Bucuresti o echipa ce va coordona operatiunile companiei pentru piata locala."

Planuri mari, mai ales ca Mio a lansat la sfarsitul lunii aprilie noua gama de produse Moov , aceasta fiind prima lansare de produs de la fuziunea dintre Mio si Navman. Pentru cei interesati, gama include cinci dispozitive GPS certificate tehnologic Mio: Moov 360 Europa, Moov 330 Regional si Moov 330 Europa, Moov 200 Regional si Moov 200 Europa.

Planul e facut, miscariile se fac, sa vedem ce ne mai pregateste Mio in continuare.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea