Stiinta & Tehnologie

Mio lanseaza PND-ul Moov 380

In cadrul show-ului de la Taipei care se desfasoara zilele acestea, se intampla multe, printre care si numeroase lansari de diferite dispozitive mobile.

Printre cei care isi expun "lucrarile" se afla si Mio, care azi anunta lansarea lui Moov 380, care dupa spusele companiei este "cel mai usor dispozitiv de navigatie".

Moov 380 - telefon mobil

Mio, care este un lider global pe piata dispozitivelor de navigatie GPS, spun despre Moov 380 ca "este un PND care se adreseaza utilizatorilor profesionisti care isi gestioneaza timpul cu eficienta si doresc ca gadgetul lor sa aiba un look stilat."

Acest nou PND are si capabilitati de telefon mobil, Moov 380 poate fi descris ca fiind un dispozitiv cu design elegant, minimalist si cu suport pentru card SIM. Acest sistem portabil de navigatie conectat este unic datorita conectivitatii GPRS, utilizatorul are posibilitatea efectuarii de apeluri telefonice directe si de cautari locale pe web dupa cele mai actualizate puncte de interes in timpul deplasarilor.

Mio Moov 380 beneficiaza si de MioMoreTM Desktop care este un nou soft utilitar avand ca scop mentinerea dispozitivului Mio actualizat. Simpla conectare a dispozitivului Mio la PC, prin intermediul acestui utilitar, ofera o serie de noi facilitati ca cele mai noi puncte de interes, planificarea calatoriei, rapoarte de parcurs, fotografii etichetate geografic si abilitatea de achizitionare de harti.

Tehnic vorbind...

Dar e cazul sa vedem cum se prezinta la capitolul tehnic. Mio Moov 380 are ecran de 4,3 inchi, sensibil la atingere cu rezolutie de 480 x 242 pixeli (WQVGA), chip GPS SiRFstarIII si memorie ROM de un 1 GB, plus memorie RAM de 64 MB.

Masoara 129 mm x 78mm x 12, 3 mm si cantareste 164 de grame, ruleaza sistemul de operare Windows CE .Net 5, are conectivitare Bluetooth si USB pentru transfer de date , dupa cum am spus si mai devreme, slot pentru SIM Card, slot de 2,5 mm pentru conectare casti si soft de navigare MioMap 2008.

Mio Moov 380 va fi initial lansat in Taiwan in luna iunie, iar restul lumii va avea parte de el la sfarsitul acestui an. Pretul nu a fost inca anuntat.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea