Stiinta & Tehnologie

#sistem de navigare #gps #telefon mobil #mio k70

Mio anunta un nou telefon cu GPS

Spre deosebire de Garmin care abia in 2009 a reusit sa formeze un parteneriat stabil pentru a incepe productia de telefoane mobile, Mio are deja la activ cateva terminale pe piata.

Cel mai nou model anuntat de compania taiwaneza se numeste K70 si este un dispozitiv cu functii avansate de GPS.

Specificatii tehnice

Noul Mio K70 are ecran de 3,5 inch cu rezolutia WQVGA, dar producatorul nu a anuntat si numarul de culori suportate de ecran. Telefonul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Pro, dar asemenea altor terminale va suporta un upgrade in clipa cand Windows Mobile 6.5 va fi lansat.

Pentru ca este un terminal cu GPS, acesta va dispune de propriul soft de navigatie optimizat. Mio K70 are procesor Qualcomm MSM7201 de 528 Mhz si 128 MB memorie RAM. Nu se stie daca telefonul suporta upgrade al spatiului de stocare.

Alte detalii

Modelul K70 este un terminal compact, avand mai putin de 12 mm grosime si cantarind doar 115 grame. Acesta mai dispune de accelerometru si suporta conectivitate Wi-Fi. Din pacate acestui Mio ii lipseste o interfata tactila adecvata, iar navigarea se face destul de greu.

Pachetul lui Mio K70 va contine un stativ de ancorare pe parbriz si o husa de transport. Compania taiwaneza nu a dat publicitatii pretul modelulu, dar produsul va fi disponibil in Romania in al doilea trimestru al anului 2009. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea