Stiinta & Tehnologie

#internet #radio #mini

Mini ofera radio prin internet in masina prin pachetul Mini Connected

Mini le va oferi clientilor marcii britanice incepand cu Salonul Auto de la Geneva un sistem multimedia care va aduce in premiera pe un model de serie posibilitatea ca in masina sa fie ascultat orice radio online, indiferent de tara din care emite acesta. Sistemul se numeste Mini Connected si se va adresa in special posesorilor unui iPhone, pachetul fiind conceput in colaborare cu americanii de la Apple.

Pachetul va fi lansat odata cu "venirea pe lume" a celui mai nou membru Mini, crossover-ul Countryman , urmand ca Mini Connected sa fie disponibil in lista de optionale ale noului model inca de la lansarea acestuia pe piata. Sistemul va fi legat strans de pachetul Mini Visual Boost Radio, care beneficiaza deja de un ecran color de rezolutie inalta si de un joystick aflat pe consola centrala prin care cel de la volan poate naviga printre optiuni.

Conform comunicatului de presa al celor de la Mini, pachetul care ofera radio prin internet va fi oferit in premiera mondiala ca optiune pe un model de serie. Sistemul functioneaza pe baza abonamentului de internet la care este conectat posesorul iPhone-ului, statia radio dorita putand sa fie accesata simplu, prin comenzile de pe volan.

Radioul web nu este insa singura functie de care vor dispune posesorii Mini care se vor bucura de aportul infotainment al sistemului Mini Connected. Cealalta functie majora se numeste Mission Control si are rolul de a evalua comportamentul dinamic al masinii, oferindu-i celui de la volan informatii legate de consum, de tinuta de drum si de stilul ecologic de condus. Mission Control nu este o premiera, fiind disponibil in prima faza pe editia aniversara Mini Camden .

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea