Stiinta & Tehnologie

#john cooper #countryman #mini

MINI Countryman ar putea avea versiune John Cooper Works

Abia ce s-a lansat noul MINI Countryman , ca micul crossover a si intrat in mijlocul unor zvonuri ce trambiteaza debutul unei versiuni John Cooper Works.

Firma condusa in aceste momente de catre fiul marelui John Cooper nu pare a avea nici o problema in a modifica un model cu aroma de off-road-er, chiar daca asta ar putea fi considerat un sacrilegiu de catre fani.

In defintiv, este vorba de o problema de obisnuinta, asa cum a fost cazul perechii X5/ X6 M ; in plus, de ce nu am accepta un Countryman dotat cu un motor turbo despre care se spune ca ar putea depasi cei 211 CP a lui Cooper S JCW?

Adaugam in mix tractiunea integrala si, dintr-o data, avem de-a face cu un posibil hit printre cei ce nu-si permit unul dintre cele doua monstruoase SUV-uri bavareze.

Singura problema ar fi ca trebuie sa ne punem pe asteptat, sursele anticipand debutul oficial al masinii undeva in 2012.

Cititi mai multe pe Auto.ro    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea